Εαρινό Ράλλυ Σπριντ 2017: 1ο σκέλος

Κυριακή, Μαρτίου 19, 2017

Με το πρώτο πέρασμα από την Ειδική Διαδρομή "Κινέτα-Λουτράκι" μήκους 19,2 χιλιομέτρων να έχει ολοκληρωθεί, βρισκόμαστε ήδη στα μισά του αγώνα. Οι Χρυσόστομος Καρέλλης-Λεωνίδας Μαχαίρας (Mitsubishi Lancer EVO IX, C2-N4) πέτυχαν τον καλύτερο χρόνο στο πρώτο πέρασμα, έχοντας μια διαφορά 4,67 δευτερολέπτων από τους Θέμη Χαλκιά-Κώστα Κόντο (Subaru Impreza N15, C2-N4) οι οποίοι αντιμετώπισαν πρόβλημα με την εμπρός δεξιά ανάρτηση, που τους στοίχισε σε χρόνο. Τον τρίτο χρόνο του πρώτου σκέλους σημείωσαν οι Γιάννης Μποζιονέλος-Βαγγέλης Παναρίτης (Mitsubishi Lancer EVO VI, C2-A8) οι οποίοι απέχουν 10,79 δευτερόλεπτα από την κορυφή.


Στην κατηγορία F2, ταχύτεροι ήταν στο πρώτο πέρασμα οι Σπύρος Βασιλείου-Βασίλης Μπάτζανος (Rover MG, C5-A6), ενώ τους ακολουθούν οι Θόδωρος Τσάκαλος-Απόστολος Κοτρώνης (Toyota Yaris, C6-A5) με διαφορά μόλις 0,43 δευτερόλεπτα και ταυτόχρονα προηγούνται και στην ανταγωνιστική C6. Την τριάδα της F2 διαμορφώνουν μέχρι στιγμής οι "El Nak Jr."-Ανδρέας Βίγκος (MG ZR 105, C6-A5).  Στα 4Χ4, τον ταχύτερο χρόνο σημείωσαν οι Πέτρος Σιούτης-Κωνσταντίνος Μακρής (Mitsubishi Pajero, TZ1) παρά την jump start που πραγματοποίησαν και πήραν ποινή 5 δευτερολέπτων, με τους Γιώργο Κυπριανού-Ίαν Παπανικολάου (Jeep Grand Cherokee, TZ1) να ακολουθούν.

Στους άτυχους του πρώτου σκέλους συγκαταλέγονται οι Αντώνης Κωτσόπουλος-Γιάννης Κόλλιας (Citroen Saxo VTS, C5-A6) που τέθηκαν εκτός από ψαλίδι. Ακόμη, μικρή έξοδο που τους κόστισε σε χρόνο, καθώς χρειάστηκε η βοήθεια θεατών για να συνεχίσουν είχαν οι "Arma"-"Armaki" (Nissan Micra K11, C6-A5), ενώ επίσης συνεχίζουν παρά μια έξοδο που είχαν, οι Δημήτρης Μαυρουδής-Κίμων Κυριλλίδης (Toyota Yaris, C6-A5). Επίσης, κλατάρισμα είχαν οι Γιάννης Χεκιμιάν-Κώστας Κακαλής (Daihatsu Sirion 4X4, C5-A6), ενώ οι Νίκος Παπαχριστόπουλος-Γιώργος Γονάκης (Peugeot 106 S16, C5-A6) αντιμετωπίζουν πρόβλημα με το κιβώτιο ταχυτήτων.

Αυτή τη στιγμή, τα πρώτα πληρώματα έχουν ήδη ξεκινήσει για το δεύτερο πέρασμα, που ξεκινά στις 13:16.

Αποτελέσματα: http://www.infomega.gr/live/

Published in Αγώνας