Εαρινό Ράλλυ Σπριντ 2017: Τεχνικός και Διοικητικός Έλεγχος

Σάββατο, Μαρτίου 18, 2017

Με το πρώτο μέρος του Τεχνικού και Διοικητικού Ελέγχου, που φιλοξενήθηκε στο Ι.ΚΤΕΟ "Mr. KTEO" ξεκίνησε το πρόγραμμα του αγώνα!

Λίγες ώρες απομένουν για τη διεξαγωγή του Εαρινού Ράλλυ Σπριντ 2017, που θα σημάνει ταυτόχρονα την έναρξη του Κυπέλλου Χωμάτινων Ράλλυ 2017. Το πρόγραμμα του αγώνα που διοργανώνεται από τo Αθλητικό Σωματείο "Start Line", περιλάμβανε το απόγευμα του Σαββάτου 18 Μαρτίου, το πρώτο μέρος του Τεχνικού και Διοικητικού Ελέγχου.

Η διαδικασία έλαβε χώρα στις φιλόξενες εγκαταστάσεις του Ι ΚΤΕΟ "Mr. KTEO", το οποίο βρίσκεται στη Γέφυρα Ασπροπύργου και αποτέλεσε για ακόμη μια φορά, όπως έχει συμβεί στο παρελθόν με το ασφάλτινο Ράλλυ Παλάδιο, σημαντικό συνεργάτη για τη Start Line σε ένα ιδιαίτερα κομβικό κομμάτι ενός ράλλυ. Από το πρώτο μέρος της διαδικασίας Τεχνικού Ελέγχου πέρασαν 15 αυτοκίνητα, ενώ η συνέχεια θα δοθεί αύριο το πρωί στο Λουτράκι όταν και αναμένεται να περάσουν ακόμη 12 αυτοκίνητα, τη στιγμή που οι Στέλιος Λαϊνόπουλος-Αναστάσιος Παπαδόπουλος δε θα εκκινήσουν λόγω μηχανικού προβλήματος του Subaru Impreza GT.

Το αγωνιστικό μέρος του Εαρινού Ράλλυ Σπριντ διεξάγεται την Κυριακή 19 Μαρτίου, και περιλαμβάνει 2 περάσματα από την Ειδική Διαδρομή "Κινέτα-Λουτράκι" μήκους 19,2 χιλιομέτρων. Επίκεντρο του αγώνα είναι το Αλεξάνδρειο Συνεδριακό Κέντρο Λουτρακίου, όπου θα στεγαστούν το Αρχηγείο, ο Χώρος Επισκευών, η Ανασυγκρότηση και η Απονομή. Το πρώτο πέρασμα από την Ειδική Διαδρομή θα ξεκινήσει αύριο τις 11:03, η οποία θα κλείσει για τους θεατές μία ώρα νωρίτερα και δε θα ανοίξει μεταξύ των δύο αγωνιστικών περασμάτων.

Αποτελέσματα: infomega.gr/live

Download attachments:
Published in Αγώνας