35ο Ράλλυ Παλάδιο: Τεχνικός και διοικητικός έλεγχος

Παρασκευή, Νοεμβρίου 28, 2014

Λίγες ώρες απομένουν για την εκκίνηση του αγώνα από την Πάχη Μεγάρων και πριν από λίγο ολοκληρώθηκε η διαδικασία Τεχνικού και Διοικητικού Ελέγχου, στο Ι.ΚΤΕΟ Ασπροπύργου "Check Point".

 

Όλα είναι έτοιμα για τη διεξαγωγή του 35ου Ράλλυ Παλάδιο, 6ου και τελευταίου Γύρου για το Πανελλήνιο Κύπελλο Ασφάλτου και το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ιστορικών Αυτοκινήτων. Το απόγευμα της Παρασκευής 28 Νοεμβρίου 2014, πραγματοποιήθηκε στο Ι.ΚΤΕΟ Ασπροπύργου "Check Point", η διαδικασία Τεχνικού και Διοικητικού Ελέγχου για αυτοκίνητα και πληρώματα, από την οποία πέρασαν 49 αυτοκίνητα, τη στιγμή που άλλα 5 αναμένεται να περάσουν από Τεχνικό Έλεγχο αύριο το πρωί πριν από την εκκίνηση.

 

Υπενθυμίζουμε, πως ο αγώνας ξεκινά από την Πάχη Μεγάρων (που αποτελεί και το επίκεντρο του αγώνα, καθώς εκεί φιλοξενούνται το Αρχηγείο και ο Χώρος Επισκευών) το πρωί του Σαββάτου 29 Νοεμβρίου 2014 στις 10.00, προτού τα πληρώματα αγωνιστούν σε 3 επαναλαμβανόμενες Ειδικές Διαδρομές (Λουτράκι-Όσιος Πατάπιος, Πίσια-Σχοίνος, Νέος Άγιος Ιωάννης), συνολικού μήκους 53,5 χιλιομέτρων, με το πρώτο αυτοκίνητο να έχει προγραμματιστεί να τερματίσει στην Πάχη, στις 15.54.

 

Για όσους ενδιαφέρονται να βρεθούν εντός των Ειδικών Διαδρομών, τονίζουμε πως αυτές θα κλείσουν στην κυκλοφορία, μία ώρα πριν τη διέλευση του πρώτου αγωνιστικού αυτοκινήτου, ενώ θα ανοίξουν για πολύ λίγο και μόνο προς τη φορά του αγώνα, ανάμεσα στα δυο περάσματα. 

 

Το 35ο Ράλλυ Παλάδιο, διεξάγεται με την αμέριστη συμπαράσταση της Τοπικής Αυτοδιοίκησης της περιοχής, αφού τόσο ο Δήμος Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων, όσο και η Δημοτική Κοινότητα Μεγαρέων στηρίζουν εμπράκτως τον αγώνα, χάρη και στις προσωπικές ενέργειες του Δημάρχου Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων, κ. Γιώργου Γκιώνη και του Προέδρου της Δημοτικής Κοινότητας Μεγαρέων, κ. Ηλία Μουσταΐρα, αντίστοιχα.

 

Χορηγοί του αγώνα, είναι οι  SEAJETS, Car Center και Serkova, ενώ υποστηρικτές είναι τα Ι.ΚΤΕΟ “Check Point”, Terra Sport και Bilstein. Ακόμη,  Χορηγοί Επικοινωνίας του αγώνα, είναι οι "4ΤΡΟΧΟΙ" (www.4troxoi.gr) και το www.zougla.gr

 

Μπορείτε να δείτε τη λίστα εκκινούντων στο παρακάτω Link:

http://www.omae-epa-live.gr/GTCC/Start%20Schedule.pdf

 

Published in Νέα