36ο Ράλλυ Παλάδιο: Τεχνικός Έλεγχος και Ωράριο Εκκίνησης!

Παρασκευή, Νοεμβρίου 27, 2015

Λίγες ώρες απομένουν για τη διεξαγωγή του 36ου Ράλλυ Παλάδιο που θα έχει ως επίκεντρο την Νέα Πέραμο Αττικής, ενώ σήμερα πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις του Ι.ΚΤΕΟ "Mr KTEO" στη Γέφυρα Ασπροπύργου ο Τεχνικός και Διοικητικός Έλεγχος, με 58 αυτοκίνητα να αναμένεται να εκκινήσουν αύριο!

Οι εγκαταστάσεις του Ι.ΚΤΕΟ "Mr ΚΤΕΟ" στη Γέφυρα Ασπροπύργου φιλοξένησαν τη διαδικασία Τεχνικού και Διοικητικού, με την οποίο ξεκίνησε τυπικά ο αγώνας, που θα κορυφωθεί αύριο Σάββατο 28 Νοεμβρίου με το καθαρά αγωνιστικό κομμάτι. Από τη διαδικασία πέρασαν 53 αυτοκίνητα, ενώ άλλα 5 αναμένεται να περάσουν από έλεγχο εξακρίβωσης αύριο το πρωί λίγο πριν την εκκίνηση, τη στιγμή που 4 πληρώματα δε θα εκκινήσουν τον αγώνα. 

Το 36ο Ράλλυ Παλάδιο έχει ως επίκεντρο τη Νέα Πέραμο Αττικής, που θα φιλοξενήσει το χώρο Εκκίνησης, Τερματισμού καθώς και το Service Park. Το 1ο αγωνιστικό αυτοκίνητο, θα εκκινήσει στις 9.00 και θα επιστρέψει για τον τερματισμό στις  16.08, αφού τα πληρώματα θα έχουν αγωνιστεί σε συνολικά 7 ειδικές διαδρομές μήκους 50,66 αγωνιστικών χιλιομέτρων.

Ο καιρός αναμένεται να παίξει καθοριστικό ρόλο στην εξέλιξη του αγώνα, όντας μάλιστα το  κύριο θέμα συζήτησης στα "πηγαδάκια" μεταξύ των αγωνιζόμενων κατά τη διάρκεια του τεχνικού ελέγχου, με την επιλογή των κατάλληλων ελαστικών να αναδεικνύεται σε πολύ δύσκολη άσκηση. 

Όσοι από τους θεατές ενδιαφέρονται να εισέλθουν στις ειδικές διαδρομές, θα πρέπει να βρεθούν εκεί τουλάχιστον 1 ώρα πριν τη διέλευση του 1ου αγωνιστικού αυτοκινήτου. 

Το 36ο Ράλλυ Παλάδιο τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Μεγαρέων, ενώ παράλληλα θα διεξαχθεί με την υποστήριξη του Δήμου Μάνδρας-Ειδυλλίας και της Δημοτικής Κοινότητας και Εμπορικού Συλλόγου Νέας Περάμου. 

 

Μεταξύ των Χορηγών του αγώνα συγκαταλέγονται οι Seajets, Car Center, Φάρμα Κεχαγιάς, Serkova, Bibelo Creperie Café και Turbo Hellas

Χορηγοί επικοινωνίας είναι οι: Zougla.gr, 90,4_Κανάλι Ένα ΠΕΙΡΑΙΑΣ, SBC,  Automotopatras.gr, Time2Rally.gr, SportalTV, Κόκκινη Σημαία και SNP News.

 

Για ζωντανή ενημέρωση για το 36ο Ράλλυ Παλάδιο, μπορείτε να επισκέπτεσθε την ιστοσελίδα και τη σελίδα Facebook της Start Line, ενώ αποτελέσματα μπορείτε να βρείτε στο www.omae-epa-live.gr/ . 

Παράλληλα, το SportalTV θα μεταδίδει ζωντανά εικόνα από την Ειδική Διαδρομή Άγιος Ιωάννης 1 και την Ειδική Διαδρομή Μελετάκι 2 και 3!

 

Ανοίξτε το συνημμένο αρχείο για να δείτε το ωράριο εκκίνησης!

 

Download attachments: