Η Τοπική Αυτοδιοίκηση στηρίζει το 36ο Ράλλυ Παλάδιο

Πέμπτη, Νοεμβρίου 19, 2015

Οι προετοιμασίες ενόψει του ασφάλτινου αγώνα έχουν εντατικοποιηθεί και σε αυτό συμβάλλει η αμέριστη συμπαράσταση της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, γεγονός που διευκολύνει και χαροποιεί ιδιαίτερα την Οργανωτική Επιτροπή του ράλλυ.

Απομένουν λίγες ημέρες για τη διεξαγωγή του 36ου Ράλλυ Παλάδιο, που θα διοργανωθεί από το Αθλητικό Σωματείο "Start Line" με επίκεντρο την Νέα Πέραμο Αττικής. Ο αγώνας, αποτελεί τον επίλογο για δύο σημαντικούς θεσμούς των ελληνικών ράλλυ, το Πρωτάθλημα Ράλλυ Ιστορικών Αυτοκινήτων και το Πανελλήνιο Κύπελλο Ράλλυ Ασφάλτου και αυτό, σε συνδυασμό με το γεγονός πως θα είναι και ο 3ος γύρος του Επάθλου Κεντρικής Ελλάδος, αυξάνει κατακόρυφα το ενδιαφέρον για θεατές και συμμετέχοντες.

Ο φετινός αγώνας περιλαμβάνει συνολικά 7 ειδικές διαδρομές και 50,66 αγωνιστικά χιλιόμετρα. Πεδίο αντιπαράθεσης για τους αγωνιζόμενους θα αποτελέσουν 3 ειδικές διαδρομές (Άνω Αλεποχώρι, Άγιος Ιωάννης, Μελετάκι), εκ των οποίων οι δύο πρώτες θα διεξαχθούν από 2 φορές και η τρίτη θα πραγματοποιηθεί 3 φορές. Σημειώνεται, πως η Start Line έχει ήδη αναρτήσει στη σελίδα της στο Youtube, βίντεο από τις ειδικές διαδρομές του αγώνα, προς διευκόλυνση αγωνιζόμενων και θεατών.

Το ιδιαίτερα ευχάριστο γεγονός για τους ανθρώπους του Σωματείου είναι πως η Τοπική Αυτοδιοίκηση βρίσκεται διαρκώς δίπλα στην Οργάνωση, στηρίζοντας εμπράκτως τον αγώνα. Ενδεικτικές είναι οι δηλώσεις-χαιρετισμοί των ανθρώπων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης των περιοχών τις οποίες θα διασχίσει ο αγώνας. 

Ο Δήμαρχος Μεγαρέων, κύριος Γρηγόρης Σταμούλης έστειλε την ακόλουθη επιστολή:

"Με μεγάλη χαρά υποδεχόμαστε το 36ο Ράλλυ Παλάδιο στην περιοχή μας. Ο Δήμος Μεγαρέων, γνωστός για την μεγάλη παράδοσή του στον μηχανοκίνητο αθλητισμό, είναι αρωγός και σε αυτήν την διοργάνωση, που θα λάβει χώρα το Σάββατο 28 Νοεμβρίου 2015 και σε ειδικές διαδρομές εντός των ορίων του Δήμου μας. Το Ράλλυ Παλάδιο αποτελεί μια διοργάνωση υψηλών προδιαγραφών και απαιτήσεων, που μας δίνει μια σημαντική ευκαιρία για την στήριξη τόσο του αθλητισμού όσο και της επισκεψιμότητας στην περιοχή μας. Είμαι σίγουρος ότι το μεράκι αλλά και η μεγάλη εμπειρία των ανθρώπων της διοργάνωσης σε συνδυασμό με το γεγονός ότι ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί στο ιδιαίτερης φυσικής ομορφιάς περιβάλλον του Δήμου μας, θα αποτελέσουν την  καλύτερη εγγύηση για ένα ασφαλές και όμορφο θέαμα. Εύχομαι στους διοργανωτές και στους συμμετέχοντες στο 36ο Ράλλυ Παλάδιο καλή επιτυχία, αλλά και στους πολλούς φίλους του μηχανοκίνητου αθλητισμού να απολαύσουν μια μοναδική εμπειρία."

Ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Νέας Περάμου, κύριος Δημοσθένης Λιώτας δήλωσε σχετικά με τον αγώνα:

"Ως Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Νέας Περάμου με ιδιαίτερη χαρά υποδέχομαι για ακόμη μία χρονιά στη φιλόξενη πόλη μας, έναν από τους διασημότερους αγώνες αυτοκινήτων σε άσφαλτο, το Ράλλυ Παλάδιο. Το ράλλυ αυτό που φέτος πρόκειται να διοργανωθεί το Σάββατο 28 Νοεμβρίου από το μη Κερδοσκοπικό Σωματείο "Start Line", δίνει τη δυνατότητα στους φίλους του μηχανοκίνητου αθλητισμού να απολαύσουν ένα υπέροχο θέαμα, ενώ παράλληλα συμβάλλει στη τουριστική προβολή της Νέας Περάμου και του Δήμου Μεγαρέων γενικότερα. Κλείνοντας θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά το μη Κερδοσκοπικό Σωματείο "Start Line" που επέλεξε το Δήμο Μεγαρέων και τη πόλη της Νέας Περάμου για τη διοργάνωση και του φετινού αγώνα. Θα ήθελα επίσης  να ευχηθώ καλή επιτυχία σε όλους τους συμμετέχοντες οδηγούς και να καλέσω τους συμπολίτες μου να έρθουν να παρακολουθήσουν το 36ο Ράλλυ Παλάδιο, ενισχύοντας με το χειροκρότημά τους τις προσπάθειες των οδηγών για την κατάκτηση της πρώτης θέσης."

 Η Δήμαρχος Μάνδρας-Ειδυλλίας, κυρία Γιάννα Κριεκούκη, απέστειλε χαιρετισμό για τη διεξαγωγή του αγώνα στην περιοχή:

"Στον Δήμο Μάνδρας-Ειδυλλίας θέτουμε ως βασική μας προτεραιότητα την στήριξη πρωτοβουλιών που συμβάλλουν στην προώθηση του Αθλητισμού.  Αποτελεί στόχο μας, μέσα από αθλητικές εκδηλώσεις  να ενθαρρύνουμε,  όχι μόνο την ενεργή συμμετοχή, αλλά και την ευρύτερη γνωριμία των πολιτών με αθλητές και αθλήματα ποικίλων κατηγοριών.  Η διοργάνωση του Ράλλυ Παλάδιο, που εδώ και 36 χρόνια δίνει δυναμικό "παρών" στο χώρο του μηχανοκίνητου αθλητισμού, είναι μία εξαιρετικά αξιόλογη δράση και αποτελεί κορυφαία στιγμή των αθλητικών δρώμενων της Αττικής.  Η πολυετής εμπειρία των διοργανωτών και παράλληλα η εμπλοκή των τοπικών κοινωνιών δίνει στον  Αγώνα τον χαρακτήρα του «κλασσικού» και προοικονομεί την απόλυτη επιτυχία του. Είναι πεποίθησή μας ότι ο αθλητισμός, ως διέξοδος στην δύσκολη αυτή εποχή, χρειάζεται τέτοιες δράσεις. Εμείς, ο Δήμος Μάνδρας-Ειδυλλίας νιώθουμε την υποχρέωση να τις υποστηρίζουμε και να στεκόμαστε δίπλα στους αθλητές, στους διοργανωτές αλλά και στους θεατές. Καλούμε λοιπόν όλους να προσέλθουν να παρακολουθήσουν τον Αγώνα και να  ζήσουν μία ημέρα αθλητισμού, δράσης, ενέργειας. Εύχομαι πάντα επιτυχία στις προσπάθειές σας."

 

Μεταξύ των Χορηγών του αγώνα συγκαταλέγονται οι Seajets, Car Center, Φάρμα Κεχαγιάς, Serkova, Bibelo Creperie Café και Turbo Hellas

Χορηγοί επικοινωνίας είναι οι: Zougla.gr, 90,4_Κανάλι Ένα ΠΕΙΡΑΙΑΣ, SBC,  Automotopatras.gr, Time2Rally.gr, SportalTV, Κόκκινη Σημαία και SNP News.

 

36ο ΡΑΛΛΥ ΠΑΛΑΔΙΟ - ΠPOΓPAMMA

Λήξη Εγγραφών Συμμετοχής: Παρασκευή 20/11, στις 22.00

Διανομή βιβλίου Διαδρομής (Road Book): Παρασκευή 20/11

Δημοσίευση πίνακα συμμετεχόντων: Τρίτη 24/11

Λήξη Αναγνωρίσεων: Παρασκευή 27/11 (με τη δύση του ηλίου)

Διοικητικός έλεγχος & Έλεγχος Εξακρίβωσης: Παρασκευή 27/11, (18.00-21.00 στο Ι.ΚΤΕΟ “Mr KTEO”, Γέφυρα Ασπροπύργου)

Διανομή εντύπων και αριθμών συμμετοχής: Παρασκευή 27/11 (18.00-21.00 στο Ι.ΚΤΕΟ “Mr KTEO”, Γέφυρα Ασπροπύργου)

1η Συνεδρίαση Αγωνοδικών: Παρασκευή 27/11 στις 21.30 (Ι.ΚΤΕΟ “Mr KTEO”, Γέφυρα Ασπροπύργου)

Δημοσίευση πίνακα εκκινούντων/ωράρια εκκίνησης:  Παρασκευή 27/11 στις 21.30 (Ι.ΚΤΕΟ “Mr KTEO”, Γέφυρα Ασπροπύργου)

Εκκίνηση αγώνα: Σάββατο 28/11 στις 09.00 (Λιμάνι Νέας Περάμου Μεγάρων)

Τερματισμός αγώνα:  Σάββατο 28/11 στις 16.08  (Λιμάνι Νέας Περάμου Μεγάρων)

Τελικός Τεχνικός Έλεγχος: Σάββατο 28/11 (Χώρος τερματισμού)

Ανακοίνωση Τελικής κατάταξης: Σάββατο 28/11, στις 17.45  (Γραμματεία)

Απονομή Επάθλων: Σάββατο 28/11  στις 18.30 (Πολιτιστικό Κέντρο Νέας Περάμου)

 

ΓPAMMATEIA TOY AΓΩNA-ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΩΝ & ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

•Μέχρι και την Πέμπτη 26/11/2015 στα γραφεία της Start Line (Μιλτιάδου και Δημοκρατίας 47, Παλ. Φάληρο)

•την Παρασκευή 27/11/2015 στο χώρο του Τεχνικού Ελέγχου (Ι. ΚΤΕΟ “Mr KTEO”, Γέφυρα Ασπροπύργου)

•το Σάββατο 28/11/2015 από την εκκίνηση και μέχρι το τέλος του αγώνα, στην οδό Εθνικής Αντιστάσεως 36 & Μόσχου, στο Λιμάνι της Νέας Περάμου Μεγάρων 

Οι αγωνιζόμενοι πρέπει να βρίσκονται σε συνεχή επαφή με τη Γραμματεία του αγώνα για να παραλαμβάνουν τα δελτία πληροφοριών.

 

Πληροφορίες: Τηλ./Fax: 2109812341, 2109821069, 6944 308148 (Νίκος Πασαλής), 6977 660565 (Δημήτρης Χιωτίδης)

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

www.facebook.com/StartLine.gr 

 

Download attachments: