Αγώνας Πρωταθλήματος Ταχύτητας Αυτοκινήτων - Αεροδρόμιο Τατοΐου

Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 13, 2017

7 & 8 Οκτωβρίου 2017

Είναι γεγονός!  Το Τατόι θα ανοίξει τις πύλες του το Σάββατο 7 και την Κυριακή 8 Οκτωβρίου για να φιλοξενήσει μία από τις πλέον συναρπαστικές μορφές αγώνων.

Αγώνας Ταχύτητας λοιπόν στο Αεροδρόμιο Τατοΐου, σε έναν από τους πλέον ιστορικούς χώρους που ανέδειξε οδηγούς αγώνων που ακόμα και σήμερα φέρνουν στη μνήμη, όσων είχαν την τύχη να παρακολουθήσουν αγώνες στο Τατόι, εξαιρετικές «μάχες» μεταξύ οδηγών που έχουν αφήσει ιστορία στο χώρο του μηχανοκίνητου αθλητισμού στη χώρα μας.

Η StartLine έχει αναλάβει τη διοργάνωση του αγώνα με την ΔΙΕΛΠΙΣ Περί Αγώνων να έχει εξασφαλίσει τις απαραίτητες άδειες από τους φορείς και να έχει την ευθύνη της προετοιμασίας μίας εντυπωσιακής πίστας μήκους 3600 μ.

Στον αγώνα γίνονται δεκτά αυτοκίνητα όλων των Ομάδων και Κατηγοριών, όπως προβλέπονται από τον Γενικό Κανονισμό Ταχύτητας της ΕΠΑ/ΟΜΑΕ, ενώ περισσότερες πληροφορίες θα ανακοινώνονται προσεχώς με Δελτία Τύπου και μέσω του site της StartLine.

Πληροφορίες στα γραφεία της StartLine, Φιλαδελφείας 7 & Κωνσταντινουπόλεως, 171 21 - Νέα Σμύρνη

Τηλέφωνα + Fax 210 9812341 – 6977 660565 – 6944 308148

Email:             Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.  

Website:       www.startline.gr

Facebook:    Facebook StartLine

Published in Νέα