39ο Ράλλυ Παλάδιο, Let’s Rally-Σε έναν τόπο που αγαπά τους αγώνες!

Σάββατο, Νοεμβρίου 17, 2018

Με επίκεντρο, και φέτος, την Νέα Πέραμο Αττικής, ο αγώνας από την πρώτη στιγμή σχεδιάστηκε και οργανώνεται από τη Star tLine με τις μέγιστες διευκολύνσεις που θα μπορούσε να απολάμβανε από τους Δήμους από τους οποίους περνούν οι Ειδικές Διαδρομές «Αγ. Ιωάννης», «Σχοίνος» και «Όσιος Πατάπιος». Οι πράξεις των εκπροσώπων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης της περιοχής δείχνει για μία ακόμη φορά την αγάπη τους για τον αγώνα, αλλά και τη σημασία που έμπρακτα του προσδίδουν για την ευρύτερη περιοχή - σημασία που γίνεται σαφής και από τα παρακάτω λόγια τους.

Γρηγόρης Σταμούλης / Δήμαρχος Μεγαρέων

«Είναι μεγάλη μας τιμή ότι, για μία ακόμη φορά, το Ράλλυ Παλάδιο επισκέπτεται τον τόπο μας, με επίκεντρο το λιμάνι της Νέας Περάμου, αλλά και τις όμορφες διαδρομές της περιφέρειας μας. Από τη δική μας πλευρά, προσπαθούμε να προσφέρουμε τη μέγιστη δυνατή βοήθεια για την άψογη διεξαγωγή του αγώνα σε συνεργασία με την Οργανωτική Επιτροπή της StartLine που για εμάς δεν είναι ένας απλός συνεργάτης αλλά συνοδοιπόρος σε θέματα που αφορούν τον μηχανοκίνητο αθλητισμό του τόπου μας. Επιπρόσθετα ο αγώνας αποτελεί πόλο έλξης για την πόλη μας, καθώς προσελκύει όχι μόνο φίλους του μηχανοκίνητου αθλητισμού αλλά και οικογένειες - κι αυτό μας χαροποιεί ιδιαίτερα. Θα ήθελα να ευχηθώ καλή επιτυχία σε όλους τους συμμετέχοντες οδηγούς και να καλέσω τους συμπολίτες μου να έρθουν να στηρίξουν τον σπουδαίο αυτό αγώνα.»

Γεώργιος Αλκ. Γκιώνης / Δήμαρχος Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων

«Το Ράλλυ Παλάδιο αποτελεί μια μεγάλη διοργάνωση για την ευρύτερη περιοχή. Είμαστε χαρούμενοι που στηρίζουμε έμπρακτα την προσπάθεια που γίνεται και βρισκόμαστε στο πλευρό της StartLine. Το 39ο Ράλλυ Παλάδιο αποτελεί σημαντικό στοιχείο για την προβολή και ανάδειξη του τόπου μας, επενδύοντας στον αθλητικό τουρισμό σε ένα μέρος που ήδη υπάρχει έντονο το στοιχείο του μηχανοκίνητου αθλητισμού και η απαραίτητη τεχνογνωσία για να φιλοξενηθεί ένα τόσο μεγάλο αθλητικό γεγονός. Είμαστε στην διάθεση της Οργανωτικής Επιτροπής, στηρίζοντας τις προσπάθειες της με τα μέσα που διαθέτουμε, και είμαστε σίγουροι για μελλοντικές επιτυχημένες διοργανώσεις. Θα ήθελα να ευχηθώ καλό αγώνα σε όλους όσους λάβουν μέρος και ένα κάλεσμα στον κόσμο να επισκεφτούν την περιοχή μας καθώς το θέαμα αναμένεται συγκλονιστικό.»

Ελευθέριος Κοσμόπουλος / Αντιδήμαρχος Νέας Περάμου, Δήμου Μεγαρέων

«Το Ράλλυ Παλάδιο είναι ένας ιστορικός θεσμός, πλέον, και τα τελευταία χρόνια η διεξαγωγή του γίνεται στην περιοχή     της Νέας Περάμου - γεγονός που μας ευχαριστεί ιδιαίτερα. Ο Δήμος μας στηρίζει αυτή την πρωτοβουλία σε συνεργασία με την Οργανωτική Επιτροπή της StartLine στον μέγιστο βαθμό, και είμαστε βέβαιοι για την επιτυχημένη τέλεση του αγώνα. Η τοπική κοινωνία έχει αγκαλιάσει το Ράλλυ Παλάδιο και, ως αποτέλεσμα, ο αγώνας να αποτελεί πόλο έλξης για τους κατοίκους των κοντινών περιοχών, αλλά και για τους εκδρομείς από την Αθήνα. Επιπρόσθετα δίνει την δυνατότητα να παρακολουθήσουν από κοντά ιστορικά αυτοκίνητα, καθώς ο αγώνας προσμετρά και στο αντίστοιχο Πρωτάθλημα. Θα ήθελα να ευχηθώ καλή επιτυχία στους αγωνιζόμενους και να καλέσω τον κόσμο να μην χάσει τη γιορτή του μηχανοκίνητου αθλητισμού.»

Αναστάσιος Σακελλαρίου / Αντιδήμαρχος Αθλητισμού - Πολιτισμού - Τουρισμού Δήμου Λουτρακίου

«"Με μεγάλη μας χαρά υποδεχόμαστε ξανά έναν από τους σπουδαιότερους αγώνες Ράλλυ του μηχανοκίνητου αθλητισμού στον τόπο μας. Ο Δήμος Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων αγκαλιάζει αθλητικές διοργανώσεις και ιδίως αυτές που αφορούν τον μηχανοκίνητο αθλητισμό, με σκοπό την ανάδειξη της τοπικής κοινότητας. Είμαστε χαρούμενοι που συνεργαζόμαστε για μια ακόμη φορά με την διοργανώτρια αρχή StartLine καθώς η μεταξύ μας συνεργασία διαρκεί πολλά χρόνια, και κάθε χρονιά έχει αφήσει θετικό πρόσημο. Θέλουμε να ευχηθούμε από την μεριά μας καλή επιτυχία σε όλους τους αθλητές και δεσμευόμαστε ότι θα είμαστε δίπλα σε οποιαδήποτε προσπάθεια για μελλοντικές διοργανώσεις του μηχανοκίνητου αθλητισμού.»

Δημοσθένης Λιώτας / Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Περάμου

«Με μεγάλη μας χαρά υποδεχόμαστε για μια ακόμη χρονιά το Ράλλυ Παλάδιο, έναν θεσμό που αποτελεί για εμάς μεγάλη τιμή και χαρά να βρίσκεται στην περιοχή μας. Είναι πολύ θετικό για την ευρύτερη περιοχή το επίκεντρο του αγώνα να είναι η Νέα Πέραμος καθώς οι επισκέπτες που αγαπούν τον μηχανοκίνητο αθλητισμό και ειδικότερα το Ράλλυ Παλάδιο θα γνωρίσουν από κοντά τις ομορφιές του τόπου μας. Σε συνεργασία με την Οργανωτική Επιτροπή Start Line, με την οποία οι σχέσεις μας είναι άψογες έχουμε δώσει μεγάλη βάση στην επιτυχημένη πραγματοποίηση της συγκεκριμένης διοργάνωσης που αποτελεί έναν ιστορικό αγώνα. Θα ήθελα με την σειρά μου να ευχηθώ καλή επιτυχία στους αγωνιζόμενους που θα λάβουν μέρος και να καλέσω τον κόσμο να επισκεφθεί την περιοχή μας καθώς το θέαμα αναμένεται να είναι συγκλονιστικό.»

Ηλίας Μουσταΐρας / Πρόεδρος Δημοτικής Κοινότητας Μεγάρων

«Το Ράλλυ Παλάδιο αποτελεί μια γιορτή, η οποία λαμβάνει χώρα στην περιφέρεια μας και στηρίζει την τοπική περιοχή. Είναι χαρά μας να συνδράμουμε στην τεράστια προσπάθεια που γίνεται για την τέλεση ενός τόσου σημαντικού αγώνα, με παραχώρηση, όπου δύναται, προσωπικού - σε συνεργασία με την διοργανώτρια αρχή StartLine, με την με την οποία οι σχέσεις μας είναι άριστες. Το Ράλλυ Παλάδιο αποτελεί ένα πολιτιστικό γεγονός, που προσελκύει πλήθος κόσμου στο λιμάνι της Νέας Περάμου - κάτι ιδιαίτερα θετικό για την τουριστική ανάπτυξη και εξωστρέφεια του τόπου μας. Εύχομαι σε όλους τους αγωνιζόμενους που θα λάβουν μέρος καλή επιτυχία, και καλώ του συμπολίτες μου να απολαύσουν το πλούσιο θέαμα.»

Μεταξύ των χορηγών του αγώνα συγκαταλέγονται οι Seajets, CarCenter, Φάρμα Κεχαγιάς, Terra'sSport, DMACK, MandanisCarParts, Bilstein, Gikas, BibelotCreperie- Cafe, Techsupport.gr, MrKΤΕΟ, RacingStar.

Χορηγοί επικοινωνίας είναι οι ιστοσελίδες Automotopatras.grκαιTime2Rally.gr.