38ο Ράλλυ Παλάδιο - 4 Νοεμβρίου 2017

Παρασκευή, Οκτωβρίου 13, 2017

38ο Ράλλυ Παλάδιο (Σάββατο 4 Νοεμβρίου)

Η STARTLINE ανακοινώνει τη διεξαγωγή του 38ου Ράλλυ Παλάδιο, το οποίο και φέτος θα αποτελέσει μια σημαντική διοργάνωση για τους ελληνικούς αγώνες αυτοκινήτου. Το 38ο Ράλλυ Παλάδιο θα διεξαχθεί το Σάββατο 4 Νοεμβρίου με επίκεντρο το Λιμάνι της Νέας Περάμου και κύριο χαρακτηριστικό του το νυχτερινό δεύτερο σκέλος του.

Ο αγώνας προσμετρά στο Κύπελλο Ράλλυ Ασφάλτου καθώς και στο Κύπελλο SEAJETS ΣΟΑΑ Ενιαίο Cup2017, ενώ προσμετρά και στο Πρωτάθλημα και το Κύπελλο Ράλλυ Ιστορικών αυτοκινήτων.

Στη σχεδίαση του αγώνα έχουν γίνει αλλαγές ως προς το «φρεσκάρισμα» των ειδικών διαδρομών σε σχέση με το πρόσφατο παρελθόν. Η φετινή έκδοση περιλαμβάνει 3 ειδικές διαδρομές. Την κλασσική Ψάθα και το Αλεποχώρι που είναι μια νέα ειδική διαδρομή, οι οποίες είναι επαναλαμβανόμενες, από δύο φορές. Καθώς και το Μελετάκι που θα έχει ανάποδη φορά σε σχέση με πέρυσι και θα επαναληφθεί 4 φορές. Τα συνολικά αγωνιστικά χιλιόμετρα για το 38ο Ράλι Παλάδιο είναι 56,4 km.

Ακολουθώντας την επιτυχημένη «συνταγή» των τελευταίων ετών το Λιμάνι της Νέας Περάμου θα φιλοξενήσει την εκκίνηση και τον τερματισμό του αγώνα, ενώ η απονομή στους νικητές θα πραγματοποιηθεί στο Πολιτιστικό Κέντρο Νέας Περάμου, το βράδυ του Σαββάτου. Παράλληλα στο Λιμάνι θα βρίσκεται και ο χώρος του ServicePark. Την Παρασκευή θα πραγματοποιηθούν Διοικητικός και Τεχνικός Έλεγχος στο «MrKTEO» στη γέφυρα του Ασπρόπυργου.

Η διαδικασία υποβολής συμμετοχών ανοίγει τη Δευτέρα 16 Οκτωβρίου και ολοκληρώνεται την Παρασκευή 27 του ίδιου μήνα.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στην ιστοσελίδα του Σωματείου, www.startline.gr, στο email, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. καθώς και στα τηλέφωνα 210 9812341 και 6944308148.

Published in Νέα