Μετά την αλλαγή της ημερομηνίας του 1ου Ράλλυ Σπριντ START LINE για τις 15/03, από την αρχικά προγραμματισμένη, η Οργανωτική Επιτροπή του αγώνα επανέφερε το αρχικό αίτημα προς τον Δήμο Λουτρακίου για την παραχώρηση του Αλεξάνδρειου Συνεδριακού Κέντρου Λουτρακίου. Ο Δήμαρχος Λουτρακίου, Αγίων Θεοδώρων και Περαχώρας, ενημέρωσε την Οργάνωση, ότι ο Δήμος υπό την αιγίδα του οποίου γίνεται ο αγώνας και που πάντα είναι κοντά σε τέτοιες διοργανώσεις, μπορεί να διαθέσει τον χώρο που δεν ήταν διαθέσιμος για τις 8 Μαρτίου που αρχικά είχε ζητηθεί.

Published in Νέα

 

Η START LINE διοργανώνει το «1ο Ράλλυ Σπριντ START LINE», που προσμετράται στο Κύπελλο Χώματος και γίνεται υπό την αιγίδα του Δήμου Λουτρακίου-Αγίων Θεοδώρων-Περαχώρας και την υποστήριξη του Δήμου Μεγαρέων. 

Published in Νέα

DRIFT SHOW

Κυριακή, 8 Φεβρουαρίου 2015 - Νέα Πέραμος, Μεγάρων

Με τα εντυπωσιακά περάσματα από όλους τους οδηγούς που μετείχαν στον αγώνα, αλλά και με τις πολύ καλές δηλώσεις τους για τον νέο χώρο στο Κρατικό ΚΤΕΟ Νέας Περάμου, ολοκληρώθηκε ο πρώτος αγώνας DRIFT για το 2015.

Published in Νέα

DRIFT SHOW - ΚΤΕΟ ΝΕΑΣ ΠΕΡΑΜΟΥ - 08/02/2015

Κυριακή, Φεβρουαρίου 01, 2015

DRIFT SHOW 

ΚΤΕΟ - Νέας Περάμου - Κυριακή 8 Φεβρουαρίου 2015

Η Οργανωτική Επιτροπή του αγώνα ετοιμάζεται πυρετωδώς για τη διεξαγωγή του α΄ αγώνα της χρονιάς, Drift Show στο Κρατικό ΚΤΕΟ Νέας Περάμου στην παλαιά Εθνική Οδό Νέας Περάμου – Μεγάρων. 

Η εκδήλωση θα ξεκινήσει στις 11.00 το πρωί της Κυριακής 8 Φεβρουαρίου 2015.

Published in Νέα