39ο Ράλλυ Παλάδιο - 24 Νοεμβρίου 2018

Τρίτη, Οκτωβρίου 23, 2018

Pal2018 Full sml1

Η σχεδίαση του 39ου Ράλλυ Παλάδιου έχει ήδη ολοκληρωθεί με σημαντικές αλλαγές σε σχέση με αυτόν της προηγούμενης χρονιάς, γεγονός που αναμένεται να εξάψει το ενδιαφέρον όσων πρόκειται να συμμετάσχουν στον αγώνα που επιστρέφει στην συνηθισμένη του ημερομηνία που κλασικά είναι το τέλος  Νοεμβρίου.

Ο αγώνας που προσμετρά στο Πρωτάθλημα Ράλλυ Ασφάλτου Ελλάδος και Κύπελλο Νοτίου Ελλάδος, στο Πρωτάθλημα & Κύπελλα Ράλλυ Ιστορικών Αυτοκινήτων και στο «Rally Cup Ενιαίο SKODA ΣΟΑΑ», έχει και πάλι επίκεντρό του το Λιμάνι της Νέας Περάμου και αποτελείται από 3 επαναλαμβανόμενες δύο φορές ειδικές διαδρομές,  με το δεύτερο σκέλος να είναι νυχτερινό.

Έτσι η φετινή σχεδίαση περιλαμβάνει την ειδική διαδρομή «Άγιος Ιωάννης» μήκους 8.68 χλμ. που είναι η περσινή με αντίθετη φορά, τον Σχοίνο μήκους 15.39 χλμ. που ξεκινάει από τον Σχοίνο και τερματίζει πριν την είσοδο της Περαχώρας και τον Όσιο Πατάπιο 8.01 χλμ. που ξεκινάει από την Περαχώρα και τερματίζει στον περιφερειακό δρόμο του Λουτρακίου. Τα συνολικά αγωνιστικά χιλιόμετρα για το 39ο Ράλλυ Παλάδιο είναι 64.16 χλμ.

Για μία ακόμη χρονιά το Λιμάνι της Νέας Περάμου θα φιλοξενήσει την εκκίνηση και τον τερματισμό του αγώνα, ενώ η απονομή στους νικητές θα πραγματοποιηθεί στο Πολιτιστικό Κέντρο Νέας Περάμου το βράδυ του Σαββάτου. Παράλληλα στο Λιμάνι θα βρίσκεται και ο χώρος του ServicePark. Την Παρασκευή θα πραγματοποιηθούν Διοικητικός και Τεχνικός Έλεγχος στο «MrKTEO» στη γέφυρα του Ασπρόπυργου ενώ οι αναγνωρίσεις λήγουν το Σάββατο στις 11:00.

Περισσότερες πληροφορίες στα τηλέφωνα 210 9812341 και 6944 308148.

 

Published in Αγώνας