39ο Ράλλυ Παλάδιο, Διοικητικός και Τεχνικός Έλεγχος

Παρασκευή, Νοεμβρίου 23, 2018

39ο Ράλλυ Παλάδιο, Let's Rally: Τεχνικός και Διοικητικός Έλεγχος

Λίγες ώρες πριν τη διεξαγωγή του 39ου Ράλλυ Παλάδιο, Let's Rally πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις του Ι.ΚΤΕΟ «Mr KTEO» στη Γέφυρα Ασπροπύργου ο Διοικητικός και Τεχνικός Έλεγχος των αυτοκινήτων, ενόψει της εκκίνησης το μεσημέρι του Σαββάτου 24 Νοεμβρίου από το λιμάνι της Νέας Περάμου.

Από τις συνολικά 39 συμμετοχές, 34 αυτοκίνητα πέρασαν σήμερα τον Τεχνικό Έλεγχο, ενώ τα υπόλοιπα 5 θα περάσουν το πρωί του Σαββάτου από συμπληρωματικό Έλεγχο Εξακρίβωσης. Πρόκειται για το Ford FiestaR5 των Βασιλάκη-Μουζάκη, την Toyota Corolla AE86GT των Καρούζου-Μπράβου, το Ford Sierra Cosworth των Σταφυλοπάτη-Χατζηρήγα, το Fiat 131 Racing των Γεροβασίλη-Βερικάκη και την Toyota Corolla KE30 1.6 των Μυλωνά-Καλοπήτα.

Μετά την εκκίνηση του 39ου Ράλλυ Παλάδιο, Let's Rally στις 14:00 το μεσημέρι του Σαββάτου 24/11, τα πληρώματα θα καλύψουν 64,16 αγωνιστικά χιλιόμετρα σε δύο loops των Ειδικών Διαδρομών Αγ. Ιωάννης, Σχοίνος και Όσιος Πατάπιος - εκ των οποίων το δεύτερο θα είναι νυχτερινό. Η γιορτή του τερματισμού θα γίνει στις 19:53 στη Νέα Πέραμο, η οποία φιλοξενεί και το Σέρβις Παρκ του αγώνα.

Πέραν της αγωνιστικής εμπειρίας για οδηγούς και θεατές υπό το φως των προβολέων σε ορισμένες από τις πιο τεχνικές Ειδικές της Αττικής, με τον φθινοπωρινό καιρό να είναι αναπόσπαστο κομμάτι της ανατρεπτικής φύσης του αγώνα η επιλογή κατάλληλων ελαστικών θα είναι κρίσιμη για την έκβαση των μαχών σε κάθε κατηγορία.

Οι θεατές πρέπει να γνωρίζουν ότι, για τη διευκόλυνση και την ασφάλειά τους, η είσοδος στις Ειδικές Διαδρομές θα πρέπει να γίνεται τουλάχιστον 1 ώρα πριν τη διέλευση του πρώτου αγωνιστικού αυτοκινήτου.

Ο αγώνας τελεί υπό την Αιγίδα των Δήμων Μεγαρέων και Λουτρακίου - Περαχώρας - Αγίων Θεοδώρων και την υποστήριξη της Δημοτικής Κοινότητας και του Εμπορικού Συλλόγου Νέας Περάμου.

Μεταξύ των χορηγών του αγώνα συγκαταλέγονται οι Seajets, CarCenter, Φάρμα Κεχαγιάς, Terra's Sport, DMACK, Mandanis Car Parts, Bilstein, Gikas, Bibelot Creperie- Cafe, Techsupport.gr, MrKΤΕΟ, RacingStar. Χορηγοί επικοινωνίας είναι οι ιστοσελίδες Automotopatras.gr και Time2Rally.gr.

Για τις εξελίξεις του 39ου Ράλλυ Παλάδιο, Let's Rally μπορείτε να ενημερώνεστε από την ιστοσελίδα www.startline.gr και τη σελίδα Facebook της Start Line , ενώ LIVEαποτελέσματα για τον αγώνα μπορείτε να βρείτε στο www.omae-epa-live.gr .

ΩΡΑΡΙΟ ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ

Download attachments:
Published in Αγώνας