Print this page

Αγώνας Πρωταθλήματος Ταχύτητας Αυτοκινήτων - Αεροδρόμιο Τατοΐου

Τρίτη, Οκτωβρίου 03, 2017

70 Συμμετοχές

 για τον 1ο Αγώνα Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ταχύτητας Αυτοκινήτων

7 & 8 Οκτωβρίου 2017 – Αεροδρόμιο Τατοΐου

Με 70 συμμετοχές θα διεξαχθεί ο 1ος αγώνας του φετινού Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ταχύτητας Αυτοκινήτων στο στρατιωτικό αεροδρόμιο του Τατοΐου. Η STARTLINE και η «ΔΙΕΛΠΙΣ Περί Αγώνων», συνδιοργανώνουν έναν αγώνα που αποδεικνύεται πόλος έλξης για τους οδηγούς σε όλες τις κατηγορίες.

Αυτές είναι επτά στο σύνολο, με εκείνη που συγκεντρώνει τις περισσότερες συμμετοχές να είναι των ιστορικών αυτοκινήτων με 22 συμμετέχοντες. Παράλληλα τα 12 SkodaFabia του Ενιαίου αλλά και τα 7 μονοθέσια της FormulaGloria θα συμπληρώσουν θεαματικά και με μεγάλο ενδιαφέρον τις βασικές κατηγορίες Sport, Τουρισμού, Μεγάλου Τουρισμού GT και FormulaSaloon στις οποίες θα δούμε συνολικά άλλα 29 αυτοκίνητα.  

Το Στρατιωτικό Αεροδρόμιο Τατοΐου θα φιλοξενήσει τον 1ο φετινό αγώνα ταχύτητας σε πίστα σχεδιασμένη από τον Θανάση Παπαθεοδώρου, με μήκος 3.610μ. Αποτελείται από 19 στροφές και έχει σχεδιαστεί ώστε να προσφέρει σημεία για προσπεράσματα και απαιτητικές αλλαγές πορείας.

  H πρόσβαση στο χώρο γίνεται είτε μέσω του Προαστιακού, (στάση Τατόι) είτε με αυτοκίνητα τα οποία σταθμεύουν, μέσα στο αεροδρόμιο, δωρεάν. Υπάρχουν δύο είσοδοι, Βόρεια και Νότια, από τον περιμετρικό δρόμο του αεροδρομίου (λεωφόρος Τατοΐου).

Την ημέρα του αγώνα, το κανονικό εισιτήριο κοστίζει 10 ευρώ, στην κερκίδα 15 ευρώ, Φοιτητικό και Μαθητικό με 5 ευρώ ενώ η είσοδος είναι δωρεάν για παιδιά έως 12 ετών για ΑΜΕΑ (Άτομα με ειδικές ανάγκες) και για άνεργους με επίδειξη θεωρημένης κάρτας ανεργίας. (με βεβαίωση ανανέωσης).Το Σάββατο στα δοκιμαστικά τα εισιτήρια θα διατίθενται στη μισή τιμή από αυτό της Κυριακής.

Για πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στα τηλέφωνα της StartLine      210 9812341 και  6944 308148 και 6977 660565, στην ιστοσελίδα του σωματείου www.startline.gr και στο e-mail Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. , ενώ για διαπιστεύσεις στα τηλέφωνα 2106515345, 6978144827 και στο   e-maildielpisperiagonon@gmail.com

Published in Νέα