Η Ανάβαση Αχλαδόκαμπου είναι ο 4ος γύρος του θεσμού και διοργανώνεται από το Σωματείο «Αυτοκινητιστική Λέσχη Τρίπολης» (Α.Λ.Τ.) σε συνεργασία με το Σωματείο Start Line. Ο αγώνας διεξάγεται στη γνωστή και αγαπημένη διαδρομή μήκους 4,9 χιλιομέτρων, στην Παλαιά Εθνική Οδό Άργους-Τριπόλεως στην περιοχή Κολοσούρτη.

Published in Νέα

Το θέαμα και ο έντονος συναγωνισμός ήταν τα κύρια χαρακτηριστικά του αγώνα που πραγματοποιήθηκε στην περιοχή της Κύμης στις 20-21 Μαΐου, αποζημιώνοντας οδηγούς και θεατές.

Published in Αναβάσεις

Ο αγώνας ολοκληρώθηκε αισίως, με μεγάλες μάχες για τη νίκη στις Ομάδες και Κλάσεις. Ο Κώστας Πατσουρέας (Mitsubishi Lancer EVO IX, FST) σημείωσε τελικά τον ταχύτερο χρόνο, επικρατώντας στην Κατηγορία Formula Saloon.

Published in Αναβάσεις

Χωρίς μεγάλες καθυστερήσεις ολοκληρώθηκε το πρώτο σκέλος του αγώνα. Ο καλύτερος χρόνος του πρώτου περάσματος σημειώθηκε από αυτοκίνητα της Formula Saloon, αν και όπως έχουμε αναφέρει πολλές φορές, στις Αναβάσεις δεν υφίσταται γενική κατάταξη.

Published in Αναβάσεις

Η περιοχή της Κύμης γέμισε από ήχους αγωνιστικών αυτοκινήτων, καθώς το Σάββατο 20 Μαΐου πραγματοποιήθηκαν τα 3 σκέλη των Χρονομετρημένων Δοκιμών ενόψει του αυριανού αγώνα.

Published in Αναβάσεις

Σελίδα 1 από 3